Mad og klub

Sund mad – sammen med andre

En vigtig del af det at gå på et studie og at være på en arbejdsplads foregår i kantinen. På Sputnik STU spiser studerende og undervisere derfor morgenmad og frokost sammen. Der er også mulighed for at spise i mindre grupper, hvis man har behov for det. Måltiderne koster ikke noget for de studerende.

Der er morgenmad og sund og lækker varm mad hver dag til frokost. Maden tager hensyn til, at de studerende ofte kan have sansemæssige forstyrrelser i forhold til mad. ​

Vi har vores eget faste køkkenpersonale​, De studerende har mulighed for at komme i intern praktik i køkkenet og lære om hygiejne og madlavning.

Klub

Hver anden uge er der klub. Det er frivilligt, om man vil deltage, og man bestemmer selv fra gang til gang.

Klubben kan både foregå på skolen, hvor man spiller spil sammen eller f.eks. laver en bordfodboldturnering. Det kan også være uden for skolen, f.eks. bueskydning, biograf, museumsbesøg eller lignende. Det er en mulighed for at være sammen med de andre studerende uden fokus på skolearbejdet. Vi slutter klubben af med at spise sammen.

Tidligere studerende er også velkomne i klub, og vi har flere som benytter sig af det sociale tilbud længe efter de er holdt op på STU’en.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Sputnik STU København

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88 / E: MHR@skolensputnik.dk

Sputnik STU Hillerød

Leder Torbjørn Berg

T: 26 44 34 39 / E: TBE@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev