Erhvervslinjen er for dig, der vil prøve forskellige former for arbejde inden for butik, handel og service og samtidig udvikle din generelle arbejdsevne.
På Erhvervslinjen tilbyder vi et læringsmiljø med fokus på praktiske arbejdsopgaver. De opgaver vi løser er reelt arbejde som skaber værdi for forskellige organisationer og virksomheder.
DIN FAGLIGE UDVIKLING
- Butik: To dage om ugen er vi i butik. Hver tirsdag bestyrer vi butikken Wefood. Hver onsdag er vi i praktik i Jysk, hvor vi i samarbejde med butikkens medarbejdere passer butikken. Når du er klar til det, kan du komme i individuel praktik enten i en af disse butikker eller i andre virksomheder, som vi samarbejder med.
- Køkkenet som arbejdsplads: Om mandagen har vi fokus på køkkenet som arbejdsplads. Her lærer du at udføre forskellige servicefunktioner som at gøre mødebakker parat, betjene en industriopvaskemaskine, lettere køkkenarbejde og følge hygiejneregler. Når du er parat til det, kan du komme i praktik i vores eget produktionskøkken, et industrikøkken eller på et kontor.
- Fritidsjob: Du har mulighed for at tilegne dig kompetencer, som du kan bruge i et fritidsjob eller fremtidig beskæftigelse. Hos vores praktiksteder kan du kan få en vurdering af, hvad du skal øve dig på for at blive klar til fritidsjob.
- Certifikater: Vi giver dig tilmed mulighed for at tilegne dig certifikater og beviser f.eks. fødevarehygiejnebevis, butikscertifikat, industriopvasker-certifikat og mange flere. Disse kan du vedlægge dit CV, når du i fremtiden søger job.
DIN SOCIALE OG PERSONLIGE UDVIKLING
- Samarbejde og kommunikation: Du trænes i at samarbejde med andre og i at kommunikere med kollegaer, praktiksteder og kunder.
- Overblik og organisering: Du lærer metoder til at kunne overskue en opgave. Når du føler dig parat til det, kan du være med til at planlægge vores arbejdsopgaver.
- Viden om egne kompetencer: Du vil komme til at arbejde på forskellige måder og finde ud af, hvordan du trives bedst i forhold til arbejdsrytme, rutiner, pauser, samarbejde og behov for struktur.
MODULBESKRIVELSE: FORÅR 2025
I det kommende modul vil undervisningen være:
- Mandag: Køkkenet som arbejdsplads. Her arbejder vi med kompetencer, der styrker dine muligheder for at arbejde i et produktionskøkken, på restaurant, café eller kontor. Du lærer blandt andet at overskue og udføre lettere køkkenarbejde, at betjene en industriopvaskemaskine og du har mulighed for at tage et fødevarehygiejnecertifikat. Vi besøger også forskellige relevante arbejdspladser.
- Tirsdag: Butik – Wefood. Hver tirsdag møder vi ind direkte i butikken Wefood, der ligger på Nørrebrogade. Her løser vi alle opgaver i butikken lige fra rengøring til betjening af kunder. Vi spiser også vores frokost i butikken. Frokosten henter vi på en shawarmabar.
- Onsdagen: Butik – Jysk. Om onsdagen møder du ind på stu’en, hvorefter vi sammen tager i Jysk ved Nørrebro station. Her samarbejder vi med butikkens medarbejdere om at holde butikken pæn og få nye varer på hylderne. Vi går tilbage til stu’en og spiser frokost.