Valgfag

På Sputnik STU København har vi valgfag to gange om ugen. Vi opretter fagene løbende ud fra de studerendes ønsker og interesser – vi lytter også til din ide!

Her er nogle eksempler på valgfag, som vi kan tilbyde:

 

Musik
​Vi øver, spiller og producerer musik og har vores eget fuldt udstyrede musikstudie og øverum i gården.​ Et godt sted at være fælles om passionen for musik, uanset om du er begynder eller øvet.

 


​Japansk
​Vi lærer tegn, sprog for begyndere og om japansk kultur. Du lærer at sige nogle ord på japansk, at skrive nogle af de flotte tegn, og vi taler om, hvad der rører sig i Japan.

 

Poker​
Hvis du synes det er sjovt at spille poker eller gerne vil lære det, så er det valgfag lige noget for dig. Kom glad og hyg dig i den store pokerverden!

 

 

Yoga​
Vi arbejder med lette styrkeøvelser og udstrækning samt afspændingsøvelser. Øvelserne kan bruges til at finde ro i kroppen og mindske tankemylder.

 

 

Outdoor
Et valgfag for dig, der kan lide at være ude i naturen og tage på tur.

 

 

Bowling
Et valgfag for dig, der kan lide at bowle og gøre det sammen med andre. Vi spiller sammen hver torsdag fra 13-15 i Grøndal MultiCenter.

 

 

D&D (Dungeons & Dragons)​
Er du vild med at smadre orker og smide magiske håndtegn omkring dig? Har du lyst til at spille pen and paper rollespil? Så kom og vær med til at spille Dungeons & Dragons.

 

 

Sport
Vi løfter vægte, træner balance, cykler mod hinanden og tager en tur på løbebåndet. Du kan tage det i dit eget tempo eller træne sammen med andre.​

 

 

eSport
For dig, der er vild med CS:GO, League of Legends og andre strategispil. Vi spiller sammen og træner samtidig kompetencer inden for kommunikation, samarbejde og overblik.

 

Har du spørgsmål?

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88

E: MHR@skolensputnik.dk

Souschef Karen Nilsson Hasle

T: 20 66 79 80

E: KHA@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev