Valgfag

På Sputnik STU København har vi valgfag en gang om ugen. Vi opretter fagene løbende ud fra de studerendes ønsker og interesser – vi lytter også til din ide!

Her kan du se vores aktuelle valgfag:

 

Kreativt værksted

Det kreative værksted tilbyder et hyggeligt rum til små kreative projekter. Vi vil sammen lave et katalog til inspiration.

 

 

Gaming

I eSports-lokalet er der åbent for gaming. Det er frit, om I ønsker at spille sammen eller selvstændigt. Valgfaget gaming er som at gå på netcafé, men i huset.

 

 

Bowling

Vi booker baner og følges til Grøndalscenteret. Her deler vi hold alt efter, hvor mange vi er. Vi øver os på at blive bedre, slå rekorder, men mest af alt at have nogle gode timer sammen med grin og sjov.

 

 

Fitness

Vi går sammen til Fitness World. Vi laver individuelle træningsplaner, så du i løbet af vinteren kan se din udvikling. Du skal være mødestabil for at få fitnesskort.

 

 

Poker​

Et valgfag for alle, der har lyst til at lære at spille poker. Her er vi et hold, der spiller sammen og har det sjovt samtidig.

 

 


​Japansk

Undervisning i sprog og kultur. Du lærer grundlæggende ordforråd og sætningsmønstre/grammatik. Vi beskæftiger os også med Manga, Animè m.m.

 

Har du spørgsmål?

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88

E: MHR@skolensputnik.dk

Souschef Morten Gericke

T: 26 34 42 83

E: MGE@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev