Sidste dag i november var studerende fra Sputnik STU på besøg på Christiansborg. De havde nemlig noget ganske særligt, de skulle overrække undervisningsministeren…

Undervisningsminister, Merete Riisager, havde i år udvalgt og spurgt studerende på Sputnik STU, om de ville tegne motiver til hendes julekort. Det ville de gerne!

Det er studerende fra både STU København og STU Hillerød, som har lagt tid og kreative kræfter i at fremtrylle illustrationer til ministerens julekort. Det har været en sjov proces.

På ministervisit

For et par uger siden bød ministeren de studerende inden for på sit kontor, hvor de fik lejlighed til at overrække hende deres kreationer.

“Det var en rigtig god oplevelse”, fortæller afdelingsleder på STU København, Mie Helslev Rasmussen, som var med på Christiansborg. “Ministeren mødte de studerende i øjenhøjde, og var oprigtigt nysgerrig og interesseret i, hvad de havde fremstillet. De studerende synes også, det var fedt at få lov at komme med hele vejen ind på ministerkontoret”.

Julekortet bliver sendt ud i hele landet på vegne af Undervisningsministeriet og med undervisningsministerens underskrift på.

Godt gået til alle de dygtige og fantasifulde STU-studerende, som har kreeret julekort til ministeren!

 

 

Julemanden fanget i et misfornøjet øjeblik: med en hund der har bidt sig fast i buksebenet. Her er tegningen som undervisningsministeren valgte til forsiden af julekortet. Lavet af Magnus fra STU København.​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


På besøg på Christiansborg. De STU-studerende har god grund til at være stolte af sig selv. ​


​Ministeren tog sig tid til at møde de studerende og se alle deres illustrationer igennem.