Linjer

På Sputnik STU København kan du vælge imellem 6 forskellige linjer. Klik dig videre nedenfor for at læse mere om de enkelte linjer.

IT- og Multimedielinjen

IT- og Multimedielinjen er for dig, der har interesse for IT og teknologi. Linjen giver dig mulighed for at dyrke din interesse samtidig med at du får målrettet din viden og styrket dine kompetencer.​

Læs mere

eSport-linjen ​

Er du vild med gaming og vil du gerne spille sammen med andre? Er du indstillet på at indgå på et hold, dygtiggøre dig og udvikle dig personligt og socialt – så er esport-linjen noget for dig.​

Læs mere

Studielinjen

Studielinjen er for dig, der gerne vil prøve kræfter med det ordinære studiemiljø og måske drømmer om at tage en HF eller anden ordinær ungdomsuddannelse.

Læs mere

Erhvervslinjen ​

​Erhvervslinjen er for dig, der ønsker at vide mere om dig selv ift. arbejde eller videre uddannelse. Gennem samarbejde og fællesskab får vi erfaringer med arbejdsliv.

Læs mere

Kunst og Designlinjen​

Linjen er for dig, der interesserer dig for kreative processer, gerne vil skabe noget med dine hænder og vil dygtiggøre dig inden for håndværk og design.

Læs mere

Musiklinjen

Linjen er for dig, der interesserer dig for musik og gerne vil dygtiggøre dig individuelt og/eller sammen med andre i hyggelige rammer.

Læs mere

Har du spørgsmål?

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88

E: MHR@skolensputnik.dk

Souschef Karen Nilsson Hasle

T: 20 66 79 80

E: KHA@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du samtidig en rabatkode, som du kan bruge i Kursuscenter Sputnik.

Tilmeld nyhedsbrev