Fritidsfag

På Sputnik Stu København har vi fritidsfag en gang om ugen. Vi opretter fagene løbende ud fra de studerendes ønsker og interesser – vi lytter også til din idé!

Her kan du se vores aktuelle fritidsfag:

 

​Japansk

Undervisning i sprog og kultur. Du lærer grundlæggende ordforråd og sætningsmønstre/grammatik. Vi beskæftiger os også med Manga, Animè m.m.

 

Bowling

Vi booker baner og følges til Grøndalscenteret. Her deler vi hold alt efter, hvor mange vi er. Vi øver os på at blive bedre, slå rekorder, men mest af alt at have nogle gode timer sammen med grin og sjov.

 

Yoga og mindfulness

Yoga er både fysisk træning for din krop, men også en øvelse i, at få kroppen til at samarbejde bedre med dit sind og dit åndedræt, som en stor enhed. Du vil blandt andet træne din balance, dit åndedræt, din koncentrationsevne.

 

Fodbold

Messi, Ronaldo og Pernille Harder har ikke levet forgæves og på stu’ens fodboldhold, tager vi aktiviteten til andre højder, når vi hygger på banen, enten indendørs i superfede haller, eller udenfor på kunstgræs, når vejret tillader det!

 

Film

Film kommer i mange former, som kan være spillefilm, kortfilm, dokumentarfilm og serier. På filmvalgfag får du mulighed for at se de forskellige former for film. Som studerende får du indflydelse på det, vi skal se.

 

Writers Club

Writers Club er et skriveværksted faciliteret af en yngre forfatter. Her arbejder du med afsæt i dine egne tekster, du vil blive guidet og støttet i din skriveproces, og vil modtage fif og tricks til genre m.m.

 

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons er et fantasispil, hvor I sidder omkring et bord og lever jer ind i fiktive roller i en fiktiv verden. Det kan fx være en troldmand i en magisk verden, en cyborg i en fremtidsverden eller en hemmelig agent i vores verden.

 

Brætspilscafé​

Vi spiller forskellige former for brætspil, som vi finder frem til i fællesskab. Sammen undersøger vi nye spil og muligheder for at spille i fritiden.

 

Fitness

Vi skræddersyr et program, der er tilpasset dit ønske. Enten individuelt eller sammen med andre unge fra skolen & en underviser. Vi starter med at tage individuelle snakke om ønsker ind i fitness og udarbejder herefter dit program.

 

 

Har du spørgsmål?

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88

E: MHR@skolensputnik.dk

Leder Karen Nilsson Hasle

T: 20 66 79 80

E: KHA@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få fagartikler 💬, kursustilbud ⭐️, invitationer til gratis temaaftener 📨 samt; historier om Sputniks børn og unge 🚀.

Tilmeld nyhedsbrev