Om STU København

Hvem går på Sputnik STU København?

De studerende er alle unge mellem 16 og 25 år med autisme og/eller psykiatrinære udfordringer og/eller indlæringsvanskeligheder. Se mere under målgruppe (fælles for STU København og STU Hillerød).

Hvordan ser der ud hos os?

​Vi bor på Svanevej 14-16 i København Nordvest – tæt på Nørrebro Station, men roligt tilbagetrukket fra by og trafik. Vi har vores egen ejendom i 4 etager med lyse lokaler i mange størrelser, så der er mulighed for både holdundervisning og små, skærmede miljøer samt mulighed for baseplads​

Herudover har vi en gårdhave, hvor man kan slappe af og få frisk luft. I gårdhaven står et fuldt udstyret musikstudie med mulighed for at øve og indspille musik.​

Opbygningen af din STU-uddannelse

Her kan du se en oversigt over, hvordan STU’en er bygget op:

stu københavn

Skemaeksempel

Du møder kl. 8.45 hver dag og har mulighed for at spise morgenmad, som er gratis for de studerende. Inden de studerende møder, holder personalet morgenmøde. Det betyder, at alle underviserne kender dagen og eventuelle særlige behov eller aftaler.

Alle de studerendes skemaer er individuelle, og du får også et skema, der passer til dig.​​ Vi tager individuelle hensyn og lægger pauser ind i undervisningen efter behov. Hvis du har brug for det, kan du holde et fast morgenmøde med en underviser, hvor vi gennemgår dagen og afklarer spørgsmål.

Her kan du se et eksempel på et skema:

stu københavn

Stamhold

Når du går på STU’en bliver du tilknyttet et stamhold. Her har du blandt andet den almendannende undervisning, som er en del af STU’en, og her får du støtte til de personlige udfordringer, du måtte have. Du spiser også frokost med dit stamhold hver dag. Herudover vil du blive tilknyttet en fast koordinerende kontaktunderviser.

​Linjefag på STU København

Du kan vælge mellem seks forskellige linjer på vores STU i København. Læs mere om dem her:

Udover linjefagene har du valgfag og almendannende fag. Under hverdagen på Sputnik STU København kan du se et eksempel på et skema.

Kontakt

STU-leder Mie Helslev Rasmussen 20 31 21 88

Vi giver meget gerne en rundvisning på STU’en, kontakt os for at lave en aftale.

Se alle kontaktoplysninger for STU København

Har du spørgsmål?

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88

E: MHR@skolensputnik.dk

Souschef Morten Gericke

T: 26 34 42 83

E: MGE@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev