Undervisning

Undervisningen på Sputnik STU København er delt op i linjer, valgfag og stamhold.
Her på siden kan du læse hvilke linje- og valgfag vi tilbyder og om undervisningen på stamhold, som alle skal gennemgå.

Linjefag

Klik dig videre for at læse mere om det enkelte linjefag.

​Valgfag

Se oversigt over valgfag​

Stamhold – Almendannende undervisning

Uanset hvilken linje du vælger, vil du møde ind på et stamhold hver morgen. På stamholdet vil du have det, vi kalder ‘almendannende undervisning’, og vi kan støtte dig i forhold til de særlige behov, du måtte have. Stamholdsundervisning er f.eks. inden for følgende fag:

  • Samfundsfag: Her lærer du om det samfund, vi lever i, særligt med fokus på aktivt medborgerskab. Vi taler også om ungdomsliv, selvforståelse, venskaber og fritid – det primære fokus er på sociale og personlige kompetencer.
  • Boundervisning. Her køber vi ind sammen og lærer at lave mad. Vi ser også på, hvordan man kan overskue sin økonomi. Med boundervisningen bliver du forberedt på, hvad det vil sige at flytte hjemmefra.​
  • Fysisk og mental sundhed. Her kommer vi rundt om emner såsom hjernen, vaner, hukommelse, autisme og andre diagnoser. Vi beskæftiger os med emner som det gode liv, krop og sind m.m.
  • Individuelle samtaler. Du får tildelt en koordinerende kontaktunderviser, som har særligt fokus på din trivsel og udvikling, fagligt, socialt og personligt. Du har møde med din kontaktunderviser mindst hver 14. dag – og gerne oftere. I kan også af og til bruge tiden på en tur ud af huset eller andre aktiviteter. ​

Har du spørgsmål?

Leder Mie Helslev

T: 20 31 21 88

E: MHR@skolensputnik.dk

Souschef Morten Gericke

T: 26 34 42 83

E: MGE@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få fagartikler 💬, kursustilbud ⭐️, invitationer til gratis temaaftener 📨 samt; historier om Sputniks børn og unge 🚀.

Tilmeld nyhedsbrev